Investiguen el suïcidi d'una noia de 15 anys de Barcelona que hauria patit bullying

Investiguen el suïcidi d'una noia de 15 anys de Barcelona que hauria patit bullying

El centre nega tenir cap queixa formal ni cap incidència sobre el cas

TEMA:
Bullying

El suïcidi d'una nena de 15 anys a finals de maig, alumna de l'Escola Manyanet de Sant Andreu, a Barcelona, ha impactat el centre, el barri i les xarxes socials.

La família, segons ha confirmat a TV3, ha adreçat una carta al síndic de greuges on critica l'escola i assegura que la seva filla havia estat víctima de bullying en diverses ocasions i que el centre no li havia donat suport.

Els pares, de moment, no han presentat denúncia, però sí que han informat dels fets la policia, que ho està investigant. Els Mossos, quan hagin recopilat tota la informació, traslladaran l'atestat al jutjat i a la Fiscalia de Menors. El síndic també està treballant en el cas.

La direcció de l'escola, on la nena feia 3r d'ESO, assegura que no va rebre cap senyal d'alarma. Al centre no li consta cap incidència ni cap queixa formal per part de la família. L'AMPA del centre no ha volgut fer declaracions.

El Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona, a qui tampoc consta que la nena patís cap situació d'assetjament, també ho investiguen.

L'Ajuntament de Barcelona té un telèfon de suport gratuït per prevenir el suïcidi, el 900 92 55 55.

Segons el sistema de detecció de la Generalitat, les temptatives de suïcidi en joves de fins a 18 anys van augmentar l'any passat un 27 per cent.

ARXIVAT A:
Bullying Educació

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut