Moment en què la policia redueix i deté el presumpte agressor (Reuters)
Moment en què la policia redueix i deté el presumpte agressor (Reuters)
Manchester

Investiguen el mòbil terrorista en un atac amb ganivet amb tres ferits a Manchester

L'agressor ha estat detingut i de moment se l'acusa d'intent d'assassinat

Actualitzat

Al Regne Unit, la policia ha confirmat com un acte terrorista l'apunyalament  la nit de cap d'any de diverses persones a l'estació de trens Victòria de Manchester.

La policia va poder detenir al mateix lloc dels fets el presumpte autorde l'atac, un jove de 25 anys hauria cridat consignes islamistes.

Quatre persones van resultar ferides, entre elles un agent de policia i el mateix presumpte atacant. Fins ara, el detingut està acusat d'intent d'assassinat. 


La nit de Cap d'Any van saltar les alarmes a l'estació Victòria de Manchester quan un home jove ha atacat amb un ganivet un home i una dona a l'estació de trens de Victoria. També ha ferit un policia que ha intentat interposar-se entre l'agressor i les víctimes. 

La policia investiga si l'apunyalament pot ser un atac terrorista. L'atacant va poder ser detingut per la policia, que el va reduir amb una pistola elèctrica i un esprai de defensa.

 

Segons un testrimoni, Sam Clack, productor de la BBC, ha explicat a l'agència France Press que ha sentit que abans i durant l'atac l'agressor ha cridat "Al·là!"

Els fets han passat poc abans de les 9.00 del vespre a l'estació Victoria, una zona molt concorreguda per l'entrada del nou any.

Els dos ferits greus han estat hospitalitzats, amb ferides a la cara i l'abdomen, però la seva vida no corre perill. 
 

 


 

ARXIVAT A:
PolicialTerrorisme
Anar al contingut