La Policia Nacional creu que la hipòtesi més plausible és que la dona hagi estat víctima de violència masclista (Europa Press)

Investiguen com a crim masclista la mort d'una dona a La Línea de la Concepción, a Cadis

Els investigadors creuen que la dona, de 64 anys, hauria estat assassinada

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional investiga la mort d'una dona de 64 anys i d'un home de 65 a La Línea de la Concepción, a Cadis. La principal hipòtesi és que es tracti d'un crim masclista.

Els cossos han estat localitzats cap a dos quarts de sis de la tarda en un habitatge de la zona de La Alcaidesa. La policia atribueix les ferides que presentaven a armes de foc.

Els investigadors creuen que la dona, de nacionalitat italiana, hauria estat assassinada. L'home, de nacionalitat suïssa, s'hauria suïcidat tot seguit. Feia anys que residien en aquesta localitat andalusa.

On es pot demanar ajuda?

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

També funciona el WhatsApp 601 001 122 per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la situació econòmica.

ARXIVAT A:
Violència masclistaPolicia NacionalAndalusia
Anar al contingut