Agents de la Policia Portuària amb el material intervingut en l'operació conjunta amb Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona cont…
Agents de la Policia Portuària amb el material intervingut en l'operació conjunta amb Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona contra la venda ambulant no autoritzada. Imatge facilitada el 7 de novembre del 2017. (Horitzontal)

Intervenen el material de 80 manters al Port Vell en un operatiu conjunt de Policia Portuària, Mossos i Guàrdia Urbana

ACN Barcelona.-Una operació conjunta de la Policia Portuària, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona va permetre intervenir el material d'uns 80 venedors ambulants sense autorització per a aquesta activitat al moll de la Barceloneta, al Port Vell, divendres passat. Davant la presència policial, els venedors van abandonar el gènere i van marxar del lloc i per això es van poder requisar els productes falsificats. La Policia Portuària va aixecar acta per fer constar la mercaderia recollida i procedir a la seva destrucció. La major disposició de recursos de l'operatiu coordinat va permetre fer un tipus d'actuació de més abast que les que es desenvolupen habitualment. La voluntat dels cossos policials és continuar organitzant aquests tipus de dispositius conjunts contra la venda ambulant no autoritzada i els productes falsificats.

Anar al contingut