El cap de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Barcelona a Ciutat Vella, l'intendent Benito Granados, i el tinent en cap del SEPRONA a Barcelo…
El cap de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Barcelona a Ciutat Vella, l'intendent Benito Granados, i el tinent en cap del SEPRONA a Barcelona de la Guàrdia Civil, Humberto Quiroga. 14 de setembre del 2018. (Horitzontal)

Intervenen a les platges de Barcelona productes per a l'elaboració de mojitos amb el bacteri E. coli

Actualitzat

ACN Barcelona.-La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Barcelona han intervingut en una operació conjunta productes per a l'elaboració de mojitos que es venen a les platges de la capital catalana amb la presència del bacteri Escherichia coli (E. coli), que pot provocar gastroenteritis, tot i que les soques més perilloses poden derivar fins i tot en malalties greus i mortals. "El valor afegit de l'operació és que ara tenim la confirmació científica que aquests productes presenten un bacteri que pot ser perillós", subratlla el cap de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Barcelona a Ciutat Vella, l'intendent Benito Granados, després que els laboratoris de la Guàrdia Civil hagin confirmat la presència d'E. coli en els productes intervinguts. "El bacteri està present en les bosses, el gel, la menta, perquè guarden els productes directament als contenidors o als espigons", afirma el tinent en cap del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) a Barcelona de la Guàrdia Civil, Humberto Quiroga. En el marc de l'operació, s'han identificat divuit persones.

Anar al contingut