Pla general del cultiu de plantes de marihuana que ha trobat la policia en una nau de Manlleu. Imatge publicada el 23 d'agost de 2016 (Horitzon…
Pla general del cultiu de plantes de marihuana que ha trobat la policia en una nau de Manlleu. Imatge publicada el 23 d'agost de 2016 (Horitzontal).

Intervenen 582 plantes de marihuana en una nau a Manlleu

ACN Manlleu.-Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Manlleu, han detingut dos homes, de 46 i 29 anys i veïns de Roda de Ter i Manlleu, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els fets es remunten al passat 20 d'agost gràcies a l'avís d'uns ciutadans de la població. La policia catalana va realitzar una entrada i perquisició a l'interior de la nau on es va intervenir 582 plantes de marihuana en diferents estats de floració. Els agents van comprovar que el magatzem estava perfectament habilitat per realitzar cultius intensius, amb un sistema de ventilació, reg i enllumenat per facilitar el creixement de les plantes. Els detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic el 22 d'agost.

Anar al contingut