El sindicat Intersindical-CSC destaca el seguiment de l'aturada en l'ensenyament. A la foto, l'escola Charlie Rivel de Cubelles (ACN)
El sindicat Intersindical-CSC destaca el seguiment de l'aturada en l'ensenyament. A la foto, l'escola Charlie Rivel de Cubelles (ACN)

Intersindical-CSC considera un "èxit rotund" el seguiment de la vaga general

El sindicat xifra en un 80% el seguiment de l'aturada en l'àmbit primari, secundari i universitari

Actualitzat
TEMA:
Procés català

La Intersindical-CSC, convocant de la vaga general d'aquest dimecres, ha valorat "molt positivament" la jornada, que assegura que ha estat un "èxit rotund" perquè ha tingut un seguiment majoritari. Segons les xifres difoses pel sindicat, a l'àmbit de l'ensenyament primari, secundari i universitari, el seguiment mitjà de l'aturada ha estat del 80%.

En el cas de l'administració pública, afirmen, hi ha hagut un 40% de treballadors que s'han adherit a la vaga. D'altra banda, la Intersindical apunta que a Mercabarna les vendes de producte fresc han caigut un 80% respecte a un dia laboral habitual.

 

 

Les patronals @PatronalCecot i @pimec xifren en un 20% i 4% el seguiment d'aquesta aturada entre els seus associats. El ministeri de l'Interior ho situa al 31%

El sindicat ha celebrat que el Tribunal Superior de Justícia (TSJC) resolgués contra la denúncia de Foment del Treball, que demanava suspendre la vaga perquè considerava que estava convocada per motius polítics. La Intersindical-CSC defineix la denúncia com un "intent de boicot" a l'aturada. A més, també és molt crític amb CCOO i UGT i considera que "ni la patronal ni les direccions dels grans sindicals han aconseguit frenar aquesta jornada de lluita i reivindicació".

ARXIVAT A:
Procés català Govern empresonat
Anar al contingut