Restablerta la circulació a Rodalies després del descarrilament d'un tren al Prat

L'incident no va causar danys personals, però va provocar la interrupció total de la circulació de trens entre el Prat i Gavà i retards a la línia

Actualitzat

La circulació de trens ha quedat restablerta per les dues vies entre les estacions de Gavà i el Prat de la línia R2 sud de Rodalies, segons ha informat RENFE, a partir de les 7.15 del matí, després que un comboi descarrilés ahir dilluns al vespre a l'estació del Prat.

Tot i això, els trens que circulen per la via d'entrada a Barcelona han de limitar la velocitat quan passen pel tram afectat. Això provoca retards en els serveis de les línies R2 sud i els trens regionals R13, R14, R15, R16 i R17.

A les 5 de la matinada ja s'havia recuperat la circulació per una sola via.

Descarrilament al Prat

Les línies R2, R2 Nord, R2 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17 de Rodalies van quedar aturades entre les estacions de Gavà i el Prat de Llobregat, després que un eix d'un tren va sortir a l'entrada del Prat. dilluns al vespre.

Les afectacions derivades d'aquest incident van provocar retards de més de 45 minuts. Es podia circular fins a l'aeroport amb la R2, però també amb retards segons Rodalies.

Per tal de minimitzar els problemes derivats del descarrilament, es va establir un servei llançadora entre l'estació de França i El Prat. Entre El Prat i Gavà s'ha ofert un servei per carretera, i els trens Regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17 s'han derivat per Vilafranca del Penedès.

No hi va haver danys personals entre els passatgers i  els van transbordar a un altre tren situat en paral·lel gràcies a unes passarel·les d'intercomunicació.

Per altra banda, Rodalies també va registrar retards de 15 minuts en les línies R1, R3 i R4.

Es tracta del segon descarrilament d'un tren de Rodalies en una setmana, després del que hi va haver la matinada de dimarts a Riudellots de la Selva i que encara provoca afectacions a l'R11.

ARXIVAT A:
RodaliesRenfe
Anar al contingut