Un vagó ple, amb gent dreta i asseguda
Els usuaris s'han hagut d'esperar dins de vagons plens i, en alguns casos, a les fosques

Usuaris atrapats més d'una hora dins dels trens per l'aturada entre Sants i Castelldefels

Les persones que han quedat atrapades s'han hagut d'esperar dins de vagons plens, sense climatització i, en alguns casos, a les fosques

Actualitzat
TEMA:
Transport públic

La circulació de trens ha quedat interrompuda aquest dimecres a la tarda entre l'estació de Sants de Barcelona i Castelldefels per falta de subministrament elèctric. L'aturada ha superat les dues hores.

Segons ha confirmat Renfe a TV3, a dos quarts de set de la tarda, els tècnics han reparat l'avaria a la subestació de Can Tunis, que era l'origen del tall de corrent entre Sants i Castelldefels. Els retards, però, s'han allargat durant tot el vespre.

Durant l'aturada, s'han desviat els trens regionals per Vilafranca del Penedès i, segons la companyia, s'ha informat de la situació tant als trens com a les estacions.

El tall ha afectat diverses línies.


Els usuaris, indignats

A les xarxes socials, els usuaris es feien ressò de la qüestió i es queixaven que havien quedat aturats a dintre els trens:

 

 

 

 


A més dels usuaris atrapats a l'interior dels trens, la incidència també ha afectat aquells que esperaven per pujar-hi.


Durant la jornada, també ha estat interrompuda la circulació entre Tortosa i l'Aldea (Tarragona) en la línia R16 i els trens del corredor mediterrani.

ARXIVAT A:
Transport públic
Anar al contingut