Portugal

Interroguen un home per la desaparició de la nena britànica de 4 anys desapareguda a l'Algarve portuguès

En el cas de la desaparició de Madeleine McCann, la nena britànica de quatre anys desapareguda a l'Algarve portuguès, la policia ha fet alguns avenços. Aquest dilluns a la nit ha interrogat Robert Murat, un britànic que viu molt a prop del lloc on va desaparèixer Madeleine. Va ser una periodista del "Sunday Mirror" qui va denunciar que Murat es comportava de manera estranya des de la desaparició. La policia va escorcollar la casa del sospitós, però encara no ha practicat cap detenció. Els pares de Madeleine han decidit estar-se a Portugal fins que es resolgui el cas.

Actualitzat

La policia judicial ha escorcollat en les últimes hores la casa de Robert Murat, situada a 100 metres del lloc on va desaparèixer Madeleine, un complex turístic de l'Algarve portuguès. Murat va ser interrogat perquè una periodista del "Sunday Mirror" va denunciar que el comportament d'aquest home britànic arran de la desaparició de la nena havia estat molt estrany. De moment, la policia no ha detingut ningú, però ja ha interrogat diversos sospitosos.

L'ambaixador britànic a Portugal, John Buck, ha explicat que hi ha un gran nombre de policies britànics que treballen estretament amb la policia portuguesa a l'Algarve. "Estem dedicant uns mitjans impressionants a aquesta investigació", ha afegit Buck.

Tot i la falta de proves, la família, que continua a Portugal, i la resta de britànics no perden l'esperança de trobar amb vida la petita Maddy, que dissabte va fer quatre anys. La campanya pel seu retorn ja ha recaptat més de 5 milions d'euros, entre personalitats i veïns anònims.

En una compareixença, el pare de la nena ha dit que els han donat forces les mostres de suport que els ha fet arribar la gent. "Això ens ha donat coratge i esperança per trobar la Madeleine", ha dit.

El cas ha pres una magnitud fins ara mai vista a la Gran Bretanya. Durant els últims dies, s'han fet actes de record, vetlles i fins curses populars dedicades a la Maddy.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut