Concentració feminista davant de la sala Razzmatazz
Concentració feminista davant de la sala Razzmatazz

Concentració contra la suposada violació múltiple a una menor a Razzmatazz

Actualitzat

Unes 200 persones s'han concentrat aquest dilluns davant la sala Razzmatazz de Barcelona per denunciar la presumpta violació múltiple a una menor divendres passat a la matinada, al 'backstage'.

Convocades pel col·lectiu feminista La Filadora del Poblenou, han rebutjat la presumpta violació amb pancartes i lemes com "No és un cas aïllat, La Manada és el sistema", "Prou de Violències masclistes" i en un manifest que han llegit han expressat la ràbia pel que ha passat.

Les manifestants han lamentat que la societat "criminalitza les dones" perquè les posa en dubte quan denuncien una agressió sexual.

Mentrestant, aquest dilluns, els Mossos d'Esquadra han interrogat tres investigats en el cas.

Els fets haurien passat després del concert d'un grup nord-americà de hip-hop, als integrants del qual s'ha retirat el passaport.

La menor, de 17 anys, hauria entrat a la sala reservada amb un jove, moment en què també van entrar un grup de nois i tres d'ells l'haurien violat.

El jutge de guàrdia va rebre l'informe mèdic de l'Hospital Clínic, on la menor va anar per ser atesa.

Aquest dilluns al vespre han estat detingudes dues persones a l'aeroport del Prat que no s'havien presentat a declarar en relació amb el cas.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexual
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut