Internauta en un cafè de Fuyang, a la Xina (Foto: AP)
Un 29% de les visites que es fan a internet durant el cap de setmana tenen lloc entre les deu del vespre i les sis de la matinada. (Foto: AP)
Madrid

Internet es posiciona com a alternativa a sortir de copes durant el cap de setmana

La distracció creixent que provoquen els cada cop més quantiosos continguts d'internet, la necessitat d'estalvi que ha sorgit com a conseqüència de la crisis i la comoditat que té el fet de disfrutar del temps d'oci sense sortir de casa, són algunes de les raons que expliquen l'augment del nombre de visites que es fan a internet durant les nits del cap de setmana. Això és el que es desprèn d'un estudi realitzat per conZumo.com, un portal de comerç electrònic, per saber en quins moment del dia es connecten més els espanyols a la xarxa.

Actualitzat
Un 29% de les visites que es realitzen a internet durant el cap de setmana es fan entre les deu del vespre i les sis de la matinada. Aquesta és una de les dades que es desprenen de l'enquesta realitzada pel portal de comerç electrònic conZumo.com amb l'objectiu de conèixer quins són els moments del dia en què els usuaris prefereixen navegar per la xarxa.

Arran d'aquests resultats es pot observar que els hàbits dels espanyols van canviant. Per alguns, les sortides del cap de setmana es van reemplaçant per navegar per internet fins a altes hores de la matinada.

La crisi sembla accentuar aquesta tendència i molts opten per distreure's a internet enlloc de sortir de casa i gastar diners. Com a mitjana, les visites que tenen lloc entre les deu del vespre i les sis de la matinada durant la setmana són d'un 15%, el que demostra que internet poc a poc es va convertint en una de les activitats preferides per aquells que no aconsegueixen dormir, desbancant paulatinament la lectura o la televisió.

Una altra de les conclusions que manifesta l'estudi és que durant les hores de treball és quan més visites es realitzen a internet. El punt més àlgid és a les dotze del migdia, encara que les visites ja comencen a augmentar de forma important des de les nou del matí.

Durant les hores de dinar i la migdiada el consum baixa, però a partir de les quatre de la tarda s'observa un altre creixement, que coincideix amb la represa de les activitats laborals.
Anar al contingut