La zona de Maspalomas, on, segons la víctima, va tenir lloc l'agressió
La zona de Maspalomas, on, segons la víctima, va tenir lloc l'agressió
Las Palmas

Internat en un centre el menor detingut per l'agressió sexual de La Nova Manada

Ha pujat a cinc el nombre de detinguts per la suposada violació d'una menor a Gran Canària

RedaccióActualitzat

El noi de 15 anys implicat, presumptament, en una agressió sexual en grup a Gran Canària la nit de Sant Joan haurà d'ingressar en un centre de menors a Tenerife. El nombre de detinguts per aquest cas, conegut com el de La Nova Manada, s'ha elevat a cinc aquest dimecres.

La jutge ha ordenat que estigui en règim tancat i amb mesures terapèutiques, perquè és consumidor habitual d'alcohol i haixix, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Canàries.

El menor té antecedents per haver estat víctima de maltractaments per part del seu pare i té un procés obert per violència masclista.

Els altres quatre detinguts pels fets són majors d'edat estan a l'espera de passar a disposició judicial dijous.
 


La policia els va detenir a tots cinc arran de la denúncia d'una noia de 16 anys per una agressió en grup a la platja del Inglés.

La menor ha explicat que aquella nit va beure "una gran quantitat d'alcohol" amb les seves amigues. El TSJC remarca, però, que no ha esmentat "en cap cas que els suposats agressors l'haguessin drogat o obligat a ingerir qualsevol mena de substància". D'aquesta manera ha desmentit les informacions inicials que apuntaven que l'havien drogat.

Notícia relacionada: La víctima de La Manada trenca el silenci: "No calleu; si no, guanyen ells"

ARXIVAT A:
La ManadaAssetjament sexual
Anar al contingut