La pàgina mostra la cara dels sospitosos.
Captura del web d'Interior
Barcelona

Interior retira del web per delatar violents la foto d'un sospitós per ser menor

La Conselleria d'Interior ha retirat de la web per delatar violents un dels 68 sospitosos d'actes de violència al carrer a Barcelona que s'hi mostren des d'aquesta setmana. I és que han comprovat que es tracta d'un menor d'edat. Quan es va reconèixer en les imatges, el menor, acompanyat dels seus pares, va anar fins a una comissaria dels Mossos d'Esquadra per identificar-se com una de les persones que apareixien en el web.

RedaccióActualitzat
Els pares del noi van exigir a la policia la retirada de les fotografies que hi havia al web per delatar autors d'actes de violència al carrer i el Departament d'Interior, finalment, hi ha accedit en tractar-se d'un menor.

Precisament, la possible inclusió de fotografies de menors en el web és una de les qüestions que més recels provoquen entre els juristes.

La pàgina per delatar els violents es va estrenar dimarts amb 231 fotografies i 3 vídeos de 68 sospitosos d'haver participar a les batusses de la jornada de vaga general, el 29-M. Unes imatges obtingudes de fonts policials i públiques, com mitjans de comunicació i xarxes socials. En les primeres 24 hores de funcionament, el web ja havia rebut 140.000 visites.
Anar al contingut