Barcelona

Intercepten quatre quilos d'heroïna amagats en una partida de pantalons texans

Els Mossos d'Esquadra van intervenir dimecres passat a Badalona quatre quilos d'heroïna amagats en una partida de pantalons texans. En l'operació es van detenir dos homes de nacionalitat pakistanesa residents a Badalona i un altre de nacionalitat hondurenya i amb domicili a Barcelona. La droga estava camuflada a l'interior de les costures de la cintura i les cremalleres de 188 pantalons texans. La quantitat d'heroïna interceptada suposa la confiscació més important d'aquest tipus de droga que han fet mai els Mossos d'Esquadra i la més gran que s'ha fet a tot l'Estat aquest any.

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han intervingut un total de quatre quilos d'heroïna amagats dins de la partida de pantalons texans. Segons ha informat la policia catalana, l'operació, portada a terme a Badalona, ha permès detenir tres persones, d'entre 30 i 31 anys.

Els detinguts havien recollit els pantalons en un local de neteja de vehicles de Sant Adrià de Besòs i tenien previst dipositar la càrrega en un domicili de Badalona on vivia un d'ells. La droga estava camuflada a l'interior de les costures de la cintura i en els tancaments de 188 pantalons texans.

Tot i que s'ha localitzat la droga en un lloc completament nou i que això la feia indetectable a una inspecció rutinària, la Divisió d'Investigació Criminal va poder interceptar l'entrega a temps gràcies a les investigacions prèvies. La quantitat d'heroïna interceptada suposa la major confiscació d'aquest tipus de droga aconseguit pels Mossos d'Esquadra fins ara i la més gran d'Espanya durant aquest any, segons la policia catalana.

Anar al contingut