Imatge d'arxiu d'un cotxe de la policia municipal de Solsona
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la policia municipal de Solsona (ACN)
Solsona

Intenten atropellar i apallissen un policia de Solsona mentre estava de servei

Els grups de l'oposició consideren una temeritat que els agents locals patrullin sols algunes vegades

RedaccióActualitzat

Un agent de la policia local de Solsona es recupera després de ser apallissat per un veí de la ciutat, que també va intentar atropellar-lo un parell de vegades. Els fets van passar dilluns a la nit quan l'agent acabava de tancar les dependències municipals del Casal de Cultura i tornava cap al cotxe patrulla. Un altre vehicle va voler atropellar-lo premeditadament, però l'agent el va poder esquivar.

Després, l'home, que anava com a acompanyant en un cotxe, va baixar i va començar a agredir l'agent amb puntades de peu i cops de puny. A més, li va prendre la defensa i el va seguir colpejant.

Abans de fugir, encara va intentar tornar-lo a atropellar. L'agent té contusions a tot el cos, una costella fissurada i ferides al cap, de les quals s'està recuperant a casa seva.

L'ajuntament ha presentat una denúncia als Mossos per danys i ara estudiaran quines mesures cal prendre. Es plantegen accions a nivell judicial, però també de funcionament de la policia.

L'agressor, un noi de 24 anys que viu a Solsona, està ingressat a la unitat de psiquiatria de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Es preveu que quan rebi l'alta passi a disposició del jutge. Des del PDeCAT, han reclamat a l'ajuntament que els agents no patrullin en solitari i que s'adapti la plantilla a les necessitats del servei.

          

Anar al contingut