L'estat en què va quedar el tot terreny del detingut després d'endur-se per endavant la pilona de la comissaria de Figueres. Imatge public…
L'estat en què va quedar el tot terreny del detingut després d'endur-se per endavant la pilona de la comissaria de Figueres. Imatge publicada aquest 19 de febrer del 2018 i cedida per Ràdio Girona Cadena Ser (Horitzontal)

Intenta denunciar que no li volen vendre droga a Figueres i acaba detingut per voler entrar amb el cotxe a comissaria

Actualitzat

ACN Figueres.-Situació rocambolesca la que els Mossos d'Esquadra de Figueres van viure la matinada de divendres a dissabte. A mitjanit, un jove de 33 anys es va presentar a comissaria amb intenció de denunciar que no li volien vendre droga. El noi, que ja és conegut de la policia, es mostrava molt exaltat i a més, presentava símptomes evidents d'anar borratxo. Un sergent li va recomanar que es calmés i que se'n tornés a casa a dormir. El jove va marxar, però al cap de pocs minuts va tornar amb el seu cotxe -un tot terreny- i el va enfilar per la rampa que dona accés a la comissaria. El jove es va emportar una de les pilones d'acer per endavant. Va acabar detingut per danys i atemptat contra agent de l'autoritat, perquè mentre el detenien va ferir lleument un policia.

Segons ha avançat la Cadena Ser, els fets van tenir lloc la matinada de divendres a dissabte. El jove, que té 33 anys i viu a Figueres, és un vell conegut de la policia. Té antecedents per haver agredit agents, ha estat fins a dues vegades en cerca i captura i, a més, està relacionat amb el món de la droga.Cap a mitjanit, el noi es va presentar a la comissaria de Figueres. Estava molt alterat i presentava símptomes evidents d'haver begut més alcohol del compte. Un cop allà, el jove va dir als Mossos que volia posar una denúncia perquè un traficant no li volia vendre droga. Un sergent va parlar amb el noi i va intentar calmar-lo. Veient que anava borratxo i que allò que volia denunciar no tenia sentit, els Mossos d'Esquadra li van recomanar que se'n tornés cap a casa a dormir.El jove va marxar, però al cap de poca estona ja tornava a ser a dins de la comissaria. Aquest cop, però, detingut i a les garjoles. Havia intentat entrar amb el cotxe fins a la porta mateix de les dependències policials. El jove va agafar el seu tot terreny (un Nissan X-Trail) i va enfilar la rampa que dona accés a la porta. Pel camí, es va emportar per endavant una de les dues pilones d'accés que hi ha. Quan els agents van escoltar la trompada (el cotxe li va quedar abonyegat) van sortir a fora i el van arrestar per danys. A més, també se li va imputar un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat, perquè mentre el detenien el jove va ferir lleument un mosso.El detingut va passar la nit a les garjoles. Tota l'estona va estar molt alterat i anava donant cops contra la paret. Dissabte al matí, els Mossos d'Esquadra el van traslladar fins als jutjats de Figueres, on se li va fer un judici ràpid.

Anar al contingut