Captura del vídeo vídeo "Help Catalonia Save Europe"
Captura del vídeo vídeo "Help Catalonia Save Europe"
Barcelona

Insults i amenaces a la protagonista del vídeo "Help Catalonia Save Europe"

L'Associació d'Actors i Directors Professionals no descarta accions legals en defensa de l'actriu Anna Maruny, protagonista del clip viral d'Òmnium

RedaccióActualitzat

L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya ha sortit en defensa de l'actriu Anna Maruny, protagonista del vídeo "Help Catalonia. Save Europe".

Aquest vídeo, difós per Òmnium Cultural després de les càrregues policials de l'1 d'Octubre, s'ha fet viral amb més d'1,8 milions de visualitzacions. Arran de la seva participació, però, l'actriu ha rebut insults i amenaces a les xarxes i per correu electrònic.

L'associació de professionals ha denunciat en un comunicat aquest assetjament, en defensa de l'honor i la professionalitat i anuncia que emprendrà accions legals si s'escau

"Davant l'assetjament rebut per una de les nostres associades pel seu treball com a actriu en un vídeo on es denuncia la situació de repressió de llibertats que es viu a Catalunya, l'AADPC comunica que sempre defensarà l'honor i la professionalitat dels seus associats. En aquest sentit rebutgem qualsevol agressió i assetjament que puguin rebre els nostres professionals, i més encara si aquest és derivat de la seva feina. Així mateix anunciem que prendrem les mesures legals que corresponguin davant de qualsevol persona o entitat que atempti contra ells."

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut