Imatge d'Instagram amb el logotip de Facebook inserit
Imatge d'Instagram amb el logotip de Facebook inserit
San Francisco

Instagram podrà vendre les fotos i dades dels usuaris per a publicitat

La xarxa social de les fotografies ha canviat els seus termes d'ús i la política de privacitat per adaptar-se a Facebook. La companyia de Mark Zuckerberg vol que tant ells com els seus anunciants tinguin accés a les dades dels usuaris d'Instagram amb finalitats publicitàries.

RedaccióActualitzat
Instagram podrà vendre les fotografies i dades personals dels usuaris d'aquesta xarxa social amb finalitats publicitàries. La xarxa social de les fotografies per excel·lència ha canviat la seva política de privacitat i els termes d'ús poc després de ser adquirida per Facebook per adaptar-se a la companyia de Mark Zurckerberg. A partir d'ara, doncs, quan un usuari accepti aquestes polítiques de privacitat d'Instagram, estarà acceptant que Instagram comparteixi les seves dades i informació amb Facebook que, al seu torn, els usarà, entre d'altres coses, per oferir publicitat personalitzada.

Els nous termes d'ús i política de privacitat entraran en vigor el pròxim 16 de gener del 2013, després de ser publicats al blog d'Instagram. L'única manera de no adherir-s'hi serà donar-se de baixa o no tornar a accedir-hi.

Facebook ha començat a dissenyar un pla per fer rendible Instagram que preveu que les fotografies i dades dels seus usuaris podran ser usades per aquesta xarxa social i pels seus comerciants per als seus anuncis. Tampoc es descarta que, en un futur Facebook incorpori publicitat a Instagram.


Anar al contingut