Barça

Iniesta rep l'alta mèdica després d'un entrenament sota mínims pels compromisos internacionals

El Barça afronta una setmana més sota mínims. Els compromisos de les seleccions han deixat el cos tècnic gairebé sense efectius del primer equip. Un total de catorze jugadors de la primera plantilla han marxat amb les seves seleccions. Guardiola ha programat per aquesta setmana quatre sessions d'entrenament amb els jugadors del primer equip que no han marxat, Pinto, Maxwell i Fontàs, i el Barça B d'Eusebio Sacristán. Cesc i Mascherano s'han exercitat al marge del grup, l'argentí, al gimnàs. La bona notícia de l'entrenament d'avui ha estat que Andrés Iniesta, després de tres setmanes lesionat, ha rebut l'alta mèdica i estarà a punt per enfrontar-se al Racing de Santander.

Actualitzat
Iniesta ha dit adéu a la lesió i és una extraordinària notícia per a Guardiola i el seu equip. Avui fa just tres setmanes que en el partit de Champions contra el Milan es va fer una ruptura al bíceps femoral de la cuixa esquerra, i aquest matí ha rebut l'alta mèdica. Iniesta ja s'entrena amb absoluta normalitat, però no participarà en els dos compromisos de la selecció espanyola i reapareixerà en el pròxim partit de Lliga, el dissabte 15, contra el Racing al Camp Nou.

Patint per Abidal

Ara la gran preocupació de Guardiola és que França respecti l'informe mèdic amb què Abidal s'ha presentat a la concentració de la seva selecció. La contractura necessita 7 dies de repòs, però hi ha el temor que el facin jugar dimarts vinent contra Bòsnia.

A causa de l'èxode dels internacionals, només s'han entrenat, a més d'Iniesta, Pinto, Fontàs i Maxwell. Els quatre jugadors del primer equip han compartit entrenament amb els del filial.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut