Barça

Iniesta és baixa per jugar dimecres a San Siro per una contusió a la cuixa esquerra

El Barça ja està totalment centrat en el partit de Lliga de Campions que jugarà dimecres al camp del Milan. L'equip s'ha entrenat aquest matí. Andrés Iniesta, que és baixa d'última hora per jugar a San Siro per culpa d'una contusió a la cuixa esquerra, ha fet un treball específic de recuperació al gimnàs, mentre que Adriano Correia ha fet treball de camp al marge del grup. Guardiola s'endurà 17 jugadors del primer equip a més de Bartra, Oier, Cuenca i Dos Santos, del B. L'expedició se n'anirà demà, a les 10 del matí, cap a Milà. Aquest partit serà ofert en directe dimecres per TV3 i Esport3.cat, a partir de tres quarts de nou del vespre.

Actualitzat
Guardiola ha reunit al camp els jugadors abans de l'entrenament conscient que arriba una de les grans cites de la temporada, fins ara. Amb una preocupació afegida d'ultima hora: la baixa d'Andrés Iniesta. El manxec va jugar dissabte només 35 minuts, però va rebre un cop a la cuixa esquerra molt dolorós i, per precaució, s'ha decidit que no viatgi a Milà.

L'infortuni s'està encreuant en el camí d'Iniesta sempre que el rival és el Milan. En el partit al Camp Nou, va haver de plegar per culpa d'una lesió al bíceps femoral que el va deixar tres setmanes fora de combat. Al vestidor blaugrana, s'han acabat les respostes per a Ibrahimovic. Busquets ha rebutjat parlar del seu excompany, en precisar que abans ja ho han fet altres (Pep Guardiola i Xavi Hernández) i ha recordat que malgrat que el suec no va jugar en el partit del Camp Nou per una lesió "ja ens els vam trobar a Munic a l'estiu -Copa Audi- i el vam saludar". L'única preocupació és derrotar el Milan per donar un cop d'efecte a la Champions.

A les baixes d'Iniesta, Adriano i Afellay, per lesió, s'hi ha d'afegir la d'Alves, per sanció. En total, Josep Guardiola desplaça a Milà disset jugadors del primer equip i quatre del filial. La llista de convocats la formen: Valdés, Pinto, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Villa, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Maxwell, Abidal, Fontàs, Dos Santos, Bartra, Oier i Cuenca.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut