Barcelona

Iniciativa i Esquerra demanen que es reobri el "cas 4-F" arran de l'emissió del documental "Ciutat morta" al Canal 33

El treball parteix dels incidents ocorreguts a Barcelona el febrer del 2006, en què un agent de la Guàrdia Urbana va quedar ferit molt greu i cinc joves van ser condemnats pels fets

RedaccióActualitzat

El grup municipal d'Iniciativa-Verds a l'Ajuntament de Barcelona i el candidat d'Esquerra a les municipals, Alfred Bosch, han demanat que es reobri el "cas 4-F" i s'investiguin a fons els fets. Ho han fet arran de l'emissió aquest dissabte al Canal 33 del documental "Ciutat morta", que va ser líder d'audiència.

El treball parteix dels incidents ocorreguts a Barcelona el febrer del 2006, en què un agent de la Guàrdia Urbana va quedar ferit molt greu i cinc joves van ser condemnats pels fets.

També s'hi ha referit l'alcalde, Xavier Trias, que ha reconegut que el documental planteja incògnites interessants, però també ha defensat el cos de la Guàrdia Urbana.

El Partit Popular ha dit que si algú té proves noves que les presenti a instàncies judicials.

"Ciutat morta" es va emetre amb cinc minuts menys que el muntatge original per decisió del jutge, que va ordenar a la productora retirar-ne un dels fragments com a mesura cautelar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut