València

Ingressen en estat greu un home per tenir 28 boles de coca a l'estómac durant una setmana

La policia ha detingut a València un home d'origen xilè que tenia 28 càpsules de cocaïna a l'estómac des de feia una setmana. L'home se les va empassar a Bolívia i en arribar a la capital valenciana només va aconseguir expulsar-ne algunes. En veure que no les podia treure totes va creure que el matarien i va fugir. Una setmana després l'han trobat enmig d'un carrer de València estirat. Ara es troba ingressat en estat greu a l'Hospital Clínic de la ciutat on l'operaran per treure-li totes les boles de cocaïna.

Actualitzat

L'home l'han trobat estirat a terra emmig del carrer i ha confessat a la policia local que es va empassar la droga a Bolívia. Quan va arribar a València el van portar a una casa on va expulsar part de la càrrega i li van pagar, però va fugir per por que el matessin per no haver tret totes les boles.

L'home, de 48 anys, està ingressat en estat greu a l'Hospital Clínic de València, on l'han d'operar per extreure-li les 28 càpsules de cocaïna. Quan es recuperi, haurà de passar a disposició judicial acusat de narcotràfic.

Anar al contingut