Niça

Ingressats 85 ferits als hospitals de Niça, 18 crítics, per l'atemptat del 14 de juliol

Hi ha una trentena de menors ingressats, un d'ells en estat de màxima gravetat, i molts han necessitat ajut psicològic

RedaccióActualitzat

Un total de 85 ferits en l'atemptat de dijous 14 de juliol continuen hospitalitzats a Niça. N'hi ha 18 que estan en estat crític i 11 més en reanimació en estat molt greu, segons dades que ha facilitat la ministra de sanitat francesa, Marisol Turaine.

Després de l'atemptat de la nit de dijous, unes 300 persones van haver de ser ingressades amb ferides diversa consideració causades per l'atropellament del camió de gran tonatge i per les bales del tiroteig entre l'autor de la massacre i la policia. En l'atemptat van morir 84 persones. Entre les víctimes mortals hi havia 9 menors.

La ministra ha dit que encara hi ha algun ferit pendent de ser identificat, però que la investigació va en la bona direcció. Per Turaine, una gran part dels ferits podran ser donats d'alta de forma ràpida.

La nit de l'atemptat a Niça, moltes famílies havien anat a veure els focs artificials. I això fa que moltes de les víctimes siguin nens. Els que van tenir la sort de no ser directament afectats, van presenciar un atac d'extrema violència que els pot marcar tota la vida. Després de la matança, més de 300 persones han hagut de rebre atenció psicològica per començar a superar el trauma de l'atemptat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut