Madrid

Ingressa a presó un home acusat de maltractar la dona un dia després que el fill ho denunciés des dels EUA

La titular del jutjat d'instrucció número 6 de Collado Villalba, a Madrid, ha ordenat l'ingrés a presó sense fiança d'un home acusat de retenir, maltractar i agredir sexualment la seva dona. L'empresonament es va fer efectiu només un dia després que el fill de la presumpta víctima denunciés els fets per escrit a la Guàrdia Civil, des dels Estats Units, on resideix. La jutgessa ha considerat que existeixen indicis de maltractaments habituals en l'àmbit familiar, un delicte continuat d'agressió sexual i un altre de detenció il·legal. L'advocada de la dona ha destacat la rapidesa amb què han actuat en aquest cas les forces de seguretat i la Justícia.

Actualitzat

Segons l'advocada Miriam Galindo, l'individu retenia la seva muller a casa i només la deixava sortir del domicili quan ell l'acompanyava. Per aquest motiu, la dona no podia denunciar la situació que estava vivint.

La parella es va casar l'any 2001 i els maltractaments van començar 8 o 9 mesos després de l'enllaç, tot i que la situació havia empitjorat en el darrer any.

Anar al contingut