Un agent de la policia amb el detingut.
Els Mossos d'Esquadra porten el detingut al seu domicili per escorcollar-lo. (Foto: Mossos d'Esquadra)
Barcelona

Ingressa a presó un atracador que assaltava benzineres, hotels i supermercats a Barcelona

El detingut actuava sempre de la mateixa manera i feia els robatoris vestit amb un barret i carregant una motxilla que tenia una senyera. Els agents han aconseguit identificar el delinqüent gràcies a les càmeres de vídeo del metro, ja que l'individu de les imatges corresponia al perfil de l'atracador.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 36 anys, acusat de cometre 13 robatoris amb violència en hotels, gasolineres i supermercats del districte de l'Eixample de Barcelona. El presumpte delinqüent actuava sempre de la mateixa manera: entrava a l'establiment i intimidava verbalment els treballadors dient-los que duia una arma sota la jaqueta. També, sempre ho feia vestit amb un barret i carregat amb una motxilla amb una senyera a la part posterior.

Els robatoris van tenir lloc entre el mes d'agost i principis d'octubre, però finalment els agents han aconseguit detenir-lo gràcies a les imatges de les càmeres de vigilància del metro, que van permetre als agents detectar que el sospitós agafava el metro pocs minuts després de cometre els atracaments. Al seu domicili hi van localitzar el barret i la motxilla. Segons ha informat la policia catalana, es calcula que el valor total de diners sostrets en els diversos robatoris és de 7.500 euros.

Les investigacions policials han conclòs que es tractava d'un home amb antecedents per delictes similars que havia sortit de la presó feia poc temps. El jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

Anar al contingut