Terrassa

Ingressa a la presó un home que tenia 170 quilos d'haixix en un traster a Terrassa

Quan la policia estava recollint la droga, en presència d'alguns veïns, va intentar atropellar amb el seu vehicle un agent dels Mossos d'Esquadra

RedaccióActualitzat

Un jutge de Terrassa ha decretat l'ingrés a la presó d'un home de 37 anys que guardava en un traster 170 quilos d'haixix i que va intentar atropellar amb el seu vehicle un agent dels Mossos d'Esquadra quan aquests escorcollaven el local.

Segons ha informat la policia catalana, la investigació policial va començar quan diversos trasters situats a l'interior de l'aparcament comunitari d'un edifici del barri Segle XX de Terrassa van ser forçats.

A l'interior d'un d'aquests trasters, la porta del qual havia estat forçada, els agents van trobar una bàscula de precisió i grans quantitats d'haixix en diferents paquets i farcells.

Quan els agents estaven recollint la droga, en presència d'alguns veïns, un vehicle va arribar a l'aparcament i, de sobte, va fer una maniobra brusca per fugir quan es va adonar de la presència policial.

El vehicle va intentar atropellar un agent que es va interposar en el seu camí i va aconseguir fugir.

Al cap d'una estona, agents de paisà van localitzar el vehicle i van detenir el conductor quan sortia del cotxe després d'estacionar-lo en un aparcament.

El conductor del vehicle, de nacionalitat marroquina i veí de Terrassa, era l'actual arrendatari del traster on hi havia l'haixix, i va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i també per atemptat contra els agents de l'autoritat.

 

Anar al contingut