Barcelona

Inés Arrimadas: "S'ha oblidat de dir que el seu pla està suspès pel TC"

La presidenta de Ciutadans al Parlament acusa Artur Mas de fer "invents" com posar la governabilitat de Catalunya en mans de la CUP, "que gaudeix incomplint la legalitat"

RedaccióActualitzat

En la seva intervenció a la sessió d'aquest dijous al Parlament, la presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha criticat el candidat a la presidència, Artur Mas, perquè, ha dit, "s'ha oblidat de dir que el seu pla ha estat suspès pel Tribunal Constitucional". Arrimadas l'ha acusat de ser "tremendament" irresponsable i d'estar posant en perill l'autogovern i el Parlament.

Arrimadas, que ha fet tota la seva intervenció en castellà, ha afirmat que "el pla independentista està posant en perill funcionaris i ciutadans, que només volen dormir tranquils i fer la seva vida". I ha afegit:

"Si necessita emocions fortes, perfecte, però no li permetrem que obligui funcionaris i ciutadans a acompanyar-lo al martiri, perquè les seves decisions afecten 7 milions i mig de catalans."

La líder de Ciutadans, en referència a un article del "Financial Times", ha assegurat que a l'estranger estan dient que el que passa a Catalunya és "una bogeria, i Artur Mas, un matusser", i ha assegurat que el president en funcions i candidat "s'està "carregant" la imatge de Catalunya a Espanya i al món".

Arrimadas ha acusat Mas de fer "invents", perquè va anar quart a la llista de Junts pel Sí, va incorporar-hi el cap de l'oposició i, ara, "entrega la governabilitat de Catalunya a les CUP, una força política que gaudeix incomplint la legalitat". I "avui ve amb un altre invent", en referència a la qüestió de confiança que ha proposat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut