Inés Arrimadas, aquest dijous als "Matins de TV3"
Inés Arrimadas, aquest dijous als "Matins de TV3"

Inés Arrimadas: "PSOE i Ciutadans hem estat a l'alçada de les circumstàncies"

La líder de Ciutadans a Catalunya es felicita pel pacte tancat pel seu partit amb el PSOE, i es mostra convençuda que aconseguiran el suport necessari per formar govern

RedaccióActualitzat

La líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, ha defensat aquest dijous al matí el pacte al què va arribar ahir el seu partit amb el PSOE. Segons Arrimadas, amb aquest acord Espanya "funcionarà millor" i també Catalunya, perquè "hi haurà una reforma del finançament."

Entrevistada per Lídia Heredia als "Matins de TV3", Arrimadas s'ha mostrat convençuda que el pacte aconseguirà els suports necessaris perquè es materialitzi en un govern, tot i que és conscient que cal el suport del PP. A pesar d'això no ha estalviat retrets als populars, tot i que no ha volgut valorar si Rajoy hauria de plegar:

"El PP ni fa ni deixa fer, no parlen del contingut de l'acord. És Rajoy qui va renunciar a formar govern, no és la persona adequada per encapçalar una etapa de reformes a Espanya, però això ho ha de decidir el PP."

Un dels arguments utilitzats per Arrimadas per aconseguir formar govern i evitar unes noves eleccions ha estat l'econòmic perquè, segons ha dit, repetir-les costaria 160 milions d'euros.

Arrimadas ha defensat també el pacte que Ciutadans ha tancat amb CiU i amb el PP a Girona per aprovar el cartipàs municipal, amb els mateixos arguments que aquest dimecres va fer servir la portaveu del seu partit a la ciutat.

Anar al contingut