A la presó un home acusat de provocar els últims incendis a Collserola
Una imatge d'arxiu d'un incendi forestal a Collserola (Bombers de la Generalitat)
Barcelona

Controlat l'incendi forestal a Collserola, prop del barri de Roquetes

S'apunta que una negligència humana pot ser la causa del foc que és el cinquè que hi ha a la zona en les últimes setmanes

Actualitzat

Un nou incendi ha cremat unes 10 hectàrees a Collserola, el cinquè en les últimes setmanes. El foc, que es va declarar aquest dimarts cap a dos quarts de set de la tarda a la zona de la carretera Alta de Roquetes, a Nou Barris, va quedar controlat cap a quarts d'onze de la nit. Quatre dotacions dels Bombers han treballat durant la nit per evitar revifades dels punts calents. Els Bombers de Barcelona continuen fent tasques durant el matí per poder extingir completament el foc. No hi ha hagut cap persona afectada.

Sobre les causes de l'incendi, la investigació dels agents rurals apunta a una negligència provocada per una acció humana.

Una gran columna de fum i les flames virulentes va alertar els veïns. Al lloc del foc, s'hi van desplaçar 15 dotacions de Bombers de Barcelona i sis dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. Al llarg de la tarda hi van treballar diverses unitats aèries dels Bombers de la Generalitat, que es van retirar amb la posta de sol:

 

Els Bombers van impedir que es propagués el foc, que ha arribat fins al terme municipal de Montcada i Reixac.

Com a precaució, es va tallar el subministrament elèctric d'alta tensió.

El fum de l'incendi es va poder veure des de diversos punts de Barcelona i alguns usuaris en van penjar imatges a les xarxes socials:

 

 

L'incendi va tenir afectacions en el transport públic. Es van anul·lar quatre parades d'autobús i les línies V27, 27 i 47 que no van circular per la ronda de la Guineueta Vella:

 

L'incendi també va afectar diversos punts de trànsit de la ciutat:

 

En les últimes setmanes, altres incendis a Collserola: el d'aquest dimarts és el cinquè foc declarat en les últimes setmanes.

ARXIVAT A:
IncendisBombers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut