(Ramon Ferran)
Cervelló

Incendi en una nau de productes de neteja d'un polígon de Cervelló

S'ha hagut de desallotjar els treballadors del polígon de forma preventiva

RedaccióActualitzat

En fase de control l'incendi en una indústria d'un polígon de Cervelló, al Baix Llobregat, que s'ha originat a un quart de dotze del migdia, i en què han treballat una vintena de dotacions de bombers. En un primer moment hi ha hagut una forta explosió, segons expliquen alguns testimonis.

El foc afecta l'empresa de productes de neteja Química Fácil, situada al Parc Empresarial de Cervelló i s'ha estès a la nau del costat. Els efectius dels bombers ja no veuen risc que el foc es propagui a una tercera nau, enganxada a les dues afectades, ni risc de contaminació química. En les tasques d'extinció també hi ha participat un mitjà aeri.

 

Els treballadors del polígon han hagut de ser desallotjats de forma preventiva, segons informen els Bombers.

 

El SEM ha hagut d'atendre dues persones: un treballador de 36 anys de l'empresa afectada, que ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron en estat menys greu per cremades als braços, i una persona marejada que ha estat donada d'alta al mateix polígon.

La columna de fum negre que provoca l'incendi es pot veure des de poblacions properes.

 

També s'ha restringit l'accés al polígon. El 112 ha rebut 158 trucades relacionades amb aquest foc i Protecció Civil demana no apropar-se a la zona. De moment no es té constància d'afectacions per l'arribada del fum a poblacions properes com la Palma de Cervelló o Sant Vicenç dels Horts.

També s'està en contacte a l'Agència Catalana de l'Aigua per descartar afectacions al clavegueram.

 

Anar al contingut