Incendi d'un autobús en plena C-31 a Badalona

Circulava en sentit Mataró amb una vintena de passatgers que han pogut sortir del vehicle

RedaccióActualitzat

Poc abans de les quatre de la tarda s'ha incendiat un autobús de passatgers a l'C-31, a l'altura de Badalona. A les cinc, els bombers han anunciat que ja havien apagat les flames però que encara hi continuaven treballant.

La fumera que ha produït el foc era ben visible des de Barcelona.

 

 

S'hi han traslladat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. Una vintena de passatgers han estat evacuats. Segons el 112, tots els ocupants del vehicle incendiat han pogut sortir.
 

 

 

L'incendi s'ha originat cap a les 15.45 hores quan, per causes que s'estan investigant, l'autobús circulava a l'altura de la sortida 312 de l'autopista en sentit nord.

En adonar-se del foc, el conductor ha aturat el vehicle al voral de l'autopista i ha donat instruccions als passatgers perquè abandonessin el vehicle, abans que aquest es veiés envoltat per les flames i entre una espessa fumera.

Els Mossos han treballat en aquesta via per minimitzar l'impacte en el trànsit. A causa d'aquesta incidència, s'ha tallat la C-31 a Badalona en sentit nord, cap a Mataró i s'ha format una cua de més de quatre quilòmetres des de Sant Adrià del Besòs. Al cap d'una estona s'ha obert un carril a la circulació.

 

 

 

Vista de l'autobús incendiat a l'autopista C-31 (Pep Coromines)
Vista de l'autobús incendiat a l'autopista C-31 (Pep Coromines) (Pep Coromines)

 


Passades les cinc de la tarda els bombers han anunciat que ja havien apagat el foc i que cinc dotacions continuaven treballant en la fuita de combustible i per refredar tots els elements afectats pel foc.

 

 

Es tracta d'un vehicle de transport de passatgers de l'empresa Casas-Moventis que cobreix el trajecte Mataró-Barcelona. L'autobús del servei Expres.cat és un E.11.2 que connecta la capital catalana amb la del Maresme.

 

 

ARXIVAT A:
Mobilitat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut