Barcelona

Inauguren la nova comissaria de la plaça d'Espanya dels Mossos, la més gran de Catalunya

Els Mossos han inaugurat la nova comissaria de plaça d'Espanya a Barcelona. Amb més de 10.000 metres quadrats, és la més gran de Catalunya i dirigirà totes les comissaries de Mossos de Barcelona. El nou equipament ha costat 14 milions d'euros, i dirigirà totes les comissaries de Mossos de Barcelona. A més, acollirà també l'oficina territorial del Servei Català de Trànsit i l'oficina d'expedició de DNI i passaports del Cos Nacional de Policia.

Actualitzat
Aquest dilluns a les dotze del migdia s'ha inaugurat la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Barcelona. Les noves oficines, situades a la plaça d'Espanya, tenen més de 10.000 metres quadrats i acullen la seu de la Regió Policial Metropolitana i el Servei Territorial de Trànsit de Barcelona, a més d'altres serveis. En total hi treballen uns 300 agents i el projecte ha costat més de 13 milions d'euros.

L'edifici també allotja l'àrea policial bàsica de l'Eixample i les oficines per tramitar el DNI i el passaport de la policia espanyola.

La posada en marxa de tots aquests serveis, que s'ha anat fent de forma progressiva al llarg dels últims mesos, té com a objectiu aconseguir més eficàcia i presència policial a la capital catalana.

A l'acte d'inauguració hi han assistit el conseller d'Interior, Joan Saura; el delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, entre altres personalitats.

Mentrestant, el grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona considera que és una pantomima la inauguració d'aquesta comissaria dels Mossos després de tres anys de retard. El PP reclama que la plantilla dels Mossos a Barcelona arribi als 4.000 agents en lloc dels 2.600 actuals.

Anar al contingut