El convergent Esteve Escuer, membre del Consell Nacional del partit
El convergent Esteve Escuer, membre del Consell Nacional del partit
Barcelona

Imputen en el "cas Palau" Esteve Escuer, membre del Consell Nacional de CDC

L'exdirigent del partit al Vallès Oriental i a l'Ametlla del Vallès ha d'aclarir un pagament de 13.000 euros que l'agència tributària relaciona amb ell i l'Orfeó Català-Palau de la Música.

RedaccióActualitzat
El jutge que investiga l'espoli del Palau de la Música ha citat a declarar com a imputat Esteve Escuer, membre del Consell Nacional de CDC. A Escuder se'l relaciona amb un presumpte pagament fet a través del Palau. Esteve Escuer està citat a declarar el dia 13 a dos quarts d'onze del matí davant del jutge instructor, Josep Maria Pijuan, segons han pogut declarar fonts judicials a Catalunya Informació.  

L'exdirigent del partit al Vallès Oriental i a l'Ametlla del Vallès ha d'aclarir un pagament de 13.000 euros que l'Agència Tributària relaciona amb ell i l'Orfeó Català-Palau de la Música. El jutge vol saber si aquests diners a càrrec del Palau haurien anat a parar a CDC de l'Ametlla.

I és que Fèlix Millet, un dels autors confessos de l'espoli del Palau, hauria volgut intervenir en la campanya electoral en aquest municipi vallesà, on té una residència.

Esteve Escuer haurà de respondre davant del jutge com a responsable civil a títol lucratiu.

Aquest mes de setembre, Escuer ja va negar les informacions que l'assenyalaven en aquest cas i va dir que ell no havia signat un rebut de 13.000 euros emès per Millet i que la signatura que hi apareixia no era la seva. A més, Escuder va afirmar que la campanya electoral de l'Ametlla de CDC "es va finançar amb les aportacions que va fer molta gent a títol personal" i que ell no havia recollit fons per al partit perquè no hi estava a favor.


Anar al contingut