Hazte Oír València
L'autobús d'Hazte Oír, custodiat per la policia local de València

Immobilitzat a València l'autobús antifeminista d'Hazte Oír

La policia local l'ha retingut per vulnerar la normativa tècnica per a la circulació d'aquest tipus de vehicles

Actualitzat

Tal com ja va passar aquest dilluns a Barcelona, el pas per València de l'autobús de l'associació ultraconservadora Hazte Oír amb els seus missatges masclistes ha durat ben poc.

A l'entrada de la capital, la policia local l'ha aturat i se l'ha endut cap a les dependències del cos per retirar-li els vinils publicitaris que porta adherits. Segons fonts policials, es tracta d'un defecte greu perquè els vinils tapen els senyals de "sortida d'emergència" de les finestres,

Mentre l'autobús estava parat i s'instruïen les diligències policials, un grup d'activistes s'han acostat al vehicle i han començat a arrencar els plàstics amb els eslògans ideològics.

Des del seu compte de Twitter, Hazte Oír ha denunciat la situació:

 

 

 

Amb el missatge "Stop Feminazis", l'autobús d'Hazte Oír fa campanya per demanar la derogació de la llei de violència masclista, que, segons l'associació, discrimina els homes.

A Barcelona, l'autobús també va ser atacat per activistes que li van bloquejar el pas a la Diagonal. La Fiscalia Provincial de Barcelona va arribar a demanar al jutge de guàrdia que ordenés la immobilització del vehicle, però el jutjat ho va denegar en nom de la llibertat d'expressió.

ARXIVAT A:
Violència masclistaPaís Valencià
Anar al contingut