València

Immigrants denuncien que van anar a un míting de Rajoy a canvi d'una feina

Ho ha denunciat el Centre Integral d'Immigrants Llatinoamericans. Assegura que un centenar de persones van anar el passat 2 de juny a un míting que Mariano Rajoy feia a València perquè un empresari els va prometre feina per a 39 d'ells. Finalment, però la promesa no la va complir.

Actualitzat
Segons el Centre Integral d'Immigrants Llatinoamericans, un intermediari de Borriana de Castelló, en representació d'uns empresaris d'Albacete, va oferir feina a 39 immigrants si anaven a donar suport a Mariano Rajoy en un míting.

Per això, els aspirants a la feina i també els seus familiars, cap a un centenar de persones, haurien anat el passat 2 de juny a un acte electoral del Partit Popular a la plaça de toros de València.

Ara bé, segons denuncia aquest Centre Integral, el passat dia 9, l'intermediari va avisar a l'Associació que els empresaris d'Albacete "no volien ni colombians, ni sud-americans, ni moros, ni negres, sinó que només necessitaven espanyols".

El Centre Integral d'Immigrants Llatinoamericans qualifica aquesta actitud de "deplorable i d'exclusió social, que atempta contra el dret universal al treball i el respecte a les persones". I afegeix que "aquests traficants d'il·lusions juguen amb les necessitats de trobar feina".

El PP es defensa


El portaveu del govern valencià, Vicente Rambla, ha respost a aquestes acusacions, dient que el PP no necessita fer un "despropòsit per una desena de persones" per omplir una plaça de toros.

Rambla assegura que aquesta informació no té cap sentit perquè diu que a ningú se li escapa que per omplir una plaça de toros no és necessari intentar que desenes de persones hi vagin a canvi de res.

A més ha assegurat que aquell míting va ser precisament l'acte electoral més important de les eleccions europees a l'estat espanyol.




Anar al contingut