Una actriu, un director i un astronauta professional, tots tres russos, van tornar diumenge de l'expedició
Una actriu, un director i un astronauta professional, tots tres russos, van tornar diumenge de l'expedició (Agències)

Imatges del primer rodatge de ficció a l'espai: l'expedició russa torna de l'EEI

Una actriu i un director russos, acompanyats d'un astronauta professional, han estat els primers a rodar una pel·lícula a l'espai

Actualitzat

12 dies després de viatjar a l'Estació Espacial Internacional per fer-hi el primer rodatge d'una pel·lícula, han tornat a la Terra sense contratemps. Són una actriu, Iúlia Peresild, i un director, Klim Xipenko, acompanyats d'un astronauta professional, Anton Xkaplerov, que representen una nova victòria russa en la carrera espacial.

La missió ha deixat imatges curioses i que no s'havien vist mai en pel·lícules sobre l'espai rodades a la Terra. Per exemple, els cabells de l'actriu, que queden aixecats amunt per la manca de gravetat a dins de la nau. El director assegura que en algunes escenes els mantindran així.

En aquest vídeo es poden veure les imatges de l'expedició:

 

La pel·lícula, que encara no té data d'estrena, tracta d'una cirurgiana que té tan sols un mes per entrenar-se per viatjar a l'Estació Espacial Internacional per operar a vida o mort un cosmonauta.

Rússia s'anota així una altra fita en la cursa espacial, perquè s'ha avançat a un projecte de Tom Cruise, que també l'ha de portar a actuar a l'espai.

ARXIVAT A:
RússiaCinemaEstació Espacial Internacional
Anar al contingut