Agents en el procés de capturar un voltor al mig de Madrid
El voltor trobat al mig de Madrid estava esgotat i desorientat (@policiademadrid)
Madrid

Imatge insòlita del rescat d'un voltor desorientat i esgotat en ple centre de Madrid

Agents de la unitat policial de Medi Ambient han traslladat l'animal a un centre de recuperació

Un voltor perdut al mig de Madrid, al barri de Malasaña. Aquesta és l'escena inusual que s'han trobat a la ciutat alguns vianants aquest dimecres al matí.

Cap a les 9, una persona ha alertat la policia municipal de la presència de l'animal a l'altura del número 1 del carrer Aduana, molt a prop de la Puerta del Sol. El rapinyaire estava desorientat i esgotat

Efectius de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Municipal s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets per rescatar l'ocell.

Es creu que l'animal s'ha desorientat a causa d'una tempesta i que, amb la pluja que li havia caigut a sobre, estava esgotat. 

Els agents han distret l'animal i l'han tapat per poder-lo capturar en les millors condicions. Després l'han ficat dins d'una capsa i l'han traslladat al centre de recuperació especialitzat Brinzal.

Aquest és el vídeo que ha difós de la policia del moment de la captura: 

Al centre deixaran el voltor novament en llibertat quan li hagin tornat les forces. 

Dilluns passat, els agents forestals de la Comunitat de Madrid van rescatar un altre voltor que feia hores que era a terra en un recinte d'Alcobendas.

Ara l'ocell és al Centre de Recuperació d'Animals Silvestres (CRAS) de la Comunitat de Madrid. 

Els professionals del centre aniran avaluant si l'animal està en condicions per deixar-lo en llibertat quan sigui possible.
 

 

ARXIVAT A:
Medi ambientCrisi climàtica
Anar al contingut