La gent gran podrà sortir a passejar a partir del 2 de maig
La gent gran podrà sortir a passejar a partir del 2 de maig (Reuters)

Les persones grans també podran sortir a passejar a partir del 2 de maig

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, pràcticament ha donat per fet que caldrà demanar una nova pròrroga de l'estat d'alarma a partir del 9 de maig

RedaccióActualitzat

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assegurat aquest diumenge que les persones grans podran sortir a passejar a partir del pròxim dissabte 2 de maig si continua l'evolució favorable de la pandèmia del coronavirus.

També es permetrà fer exercici físic a l'aire lliure.

Els menors de 14 anys ja han sortit aquest diumenge

Molts menors de 14 anys ja han sortit al carrer aquest diumenge, després de 43 dies de confinament, i han canviat el paisatge urbà d'aquestes últimes setmanes. És la nova mesura per alleugerir el confinament.

Cada major d'edat pot acompanyar un màxim de tres menors alhora. Es pot sortir una hora entre les 9 del matí i les 9 del vespre, sense allunyar-se més d'un quilòmetre del domicili del menor.

 

Illa pensa que caldrà prorrogar l'estat d'alarma

Illa pràcticament ha donat per fet que caldrà demanar una nova pròrroga de l'estat d'alarma a partir del 9 de maig.

Així ho ha indicat el ministre de Sanitat en la roda de premsa que ha ofert al costat de la vicepresidenta de Transició Ecològica, Teresa Ribera, al Palau de La Moncloa, després de la videoconferència que el president Pedro Sánchez ha mantingut amb els presidents autonòmics.

Davant la pregunta de si s'acabarà l'estat d'alarma d'aquí quinze dies, el ministre de Sanitat ha dit que no podia anticipar res, però ha advertit que es tracta d'un virus molt perillós i contagiós. Per això, ha deixat clar que és "molt precipitat pensar que l'estat d'alarma pot acabar d'aquí quinze dies.

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut