Madrid

Iglesias proposa Pablo Echenique com a nou secretari d'Organització

El nomenament ha de tenir el vistiplau del consell ciutadà estatal

RedaccióActualitzat

Pablo Iglesias proposa Pablo Echenique com a secretari d'Organització de Podem per intentar tancar la crisi interna al partit.

En plena crisi interna a Podem, Pablo Iglesias ha convocat per aquest divendres els secretaris generals territorials per donar-los explicacions del cessament, aquesta setmana, del secretari d'Organització, Sergio Pascual.

Iglesias ha anunciat que proposarà al consell ciutadà estatal -el màxim òrgan de direcció entre assemblees- que Pablo Echenique, secretari general de Podem Aragó, sigui el nou secretari d'Organització, en substitució de Sergio Pascual. Està previst que el consell es reuneixi a principis d'abril.

"Proposo Pablo Echenique perquè em sembla que és el millor per assumir aquesta responsabilitat i perquè crec, a més, que és el que pot generar un debat imprescindible en els consells ciutadans. Crec que aquesta proposta generarà entusiasme en els cercles i les bases de Podem."

Iglesias creu que s'obre una nova època a Podem, i per això ha demanat als secretaris generals territorials que estiguin a l'altura del moment històric que es viu. Tant el líder de Podem com el seu futur número tres defensen la necessitat de descentralitzar la formació política.

Echenique, que ha comparegut a la roda de premsa al costat de Pablo Iglesias, ha dit que ha acceptat la proposta de Pablo Iglesias per "responsabilitat i il·lusió".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut