Madrid

Iglesias i Errejón escenifiquen el seu desacord als escons del Congrés

Podem esgota aquest dimecres el termini per presentar candidatures a l'assemblea que ha de definir el futur del partit, on hi haurà dos projectes molt diferents i enfrontats

RedaccióActualitzat

Els números u i dos de Podem, Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, van escenificar aquest dimarts, al Congrés dels Diputats, la tensió entre els dos sectors principals de Podem, pocs dies abans de celebrar-se l'assemblea general del partit.

Iglesias i Errejón es van asseure als seus escons i van començar a parlar, però, a mesura que la conversa avançava augmentaven els gestos de tensió entre tots dos. Un moment que van captar els fotògrafs.

 

 

Les diferències i l'encreuament d'acusacions entre els equips d'Iglesias i Errejón s'han accentuat els últims dies. A la sortida de l'hemicicle, tant Iglesias com Errejón van ser preguntats per l'escena. Cap dels dos va voler detallar el contingut del debat, però les respostes van ser de to molt diferent:

Íñigo Errejón: "Res, debatem, i de vegades debatem amb passió però no ha passat res, seguirem treballant junts. Nosaltres totes les coses les fem amb passió."

Pablo Iglesias: "Estem en un d'aquests moments en què cal demostrar altura i responsabilitat. I només diré una cosa sobre aquest assumpte: treballaré per evitar que ningú converteixi Podem en el PSOE. I això és tot el que vull dir sobre això."

Aquest dimecres s'acaba el termini per presentar candidatures per a l'assemblea de Podem, que d'aquí deu dies ha de definir el futur del partit. L'escena d'Iglesias i Errejón als escons s'ha interpretat com l'evidència que els dos bàndols que encapçalen hi arriben amb dos projectes molt diferents, i enfrontats.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut