Madrid

Iglesias creu que el resultat del 27S ha estat molt decebedor

El líder de Podem ha aprofitat per proposar-se com a nou president del govern espanyol: "Espanya necessita un president que sàpiga escoltar Catalunya i jo vull ser aquest president"

RedaccióActualitzat

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha admès que el resultat de les eleccions catalanes ha estat "clarament decebedor". "És clar que la responsabilitat d'Estat no ha funcionat en aquesta campanya", ha dit.

"Hem apostat per escoltar, pel sentit comú i per la responsabilitat d'Estat", i "és clar que no ha funcionat", ha assenyalat Iglesias en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació per valorar els resultats del 27S. "No entenc les rialles i les celebracions d'alguns en vista d'un resultat que deixa Catalunya i Espanya en una situació molt difícil, en un carreró sense sortida", ha dit.

Iglesias ha aprofitat per postular-se com a nou president del govern espanyol:

"Espanya no necessita un president del govern que amenaci els catalans d'enviar l'exèrcit. Espanya necessita un president que sàpiga escoltar Catalunya i jo vull ser aquest president. Crec que a partir de demà molts ciutadans en prendran nota i estic convençut que a les eleccions del mes de desembre, la responsabilitat d'Estat, el sentit comú i la voluntat d'escoltar s'imposaran".

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut