Una imatge de l'acció temerària ara denunciada pels Mossos

Identifiquen el jove que van gravar saltant davant un metro per sobre les vies

Els Mossos d'Esquadra també han denunciat el jove que va gravar els fets i que hauria ajudat a preparar l'acció

Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos d'Esquadra han identificat i denunciat el jove que va saltar de manera temerària davant d'un comboi de metro en marxa a l'estació del Clot.

També ha quedat denunciat un altre jove que l'hauria ajudat a preparar l'acció, i que va ser la persona encarregada d'enregistrar-la. Aquesta persona ja havia estat identificada, el mateix dia dels fets, per part dels vigilants de seguretat del metro.

Se'ls investiga per un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Els fets van passar el 22 d'abril, però el vídeo no el van penjar fins aquest cap de setmana passat.

Segons els Mossos, tots dos joves van accedir a l'andana sense bitllet i van sortir de l'estació per una porta d'emergència. A més, es van enfrontar a un vigilant que va mirar d'identificar-los.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ja havia presentat denúncia en entendre que els fets suposaven un risc per als usuaris del transport públic.

Es dona la circumstància que el jove ara identificat per haver saltat davant d'un comboi del metro ja havia estat detingut l'any passat en un operatiu en què van ser detingudes 48 persones, acusades de causar danys materials al metro de Barcelona valorats en 22 milions d'euros.

ARXIVAT A:
Policial Metro

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut