Els fets van passar a Sitges la nit de Cap d'Any i els agredits van presentar denúncia el 3 de gener (Pexels)

Identifiquen deu joves per les agressions homòfobes a Sitges la nit de Cap d'Any

Els Mossos d'Esquadra decidiran si fan detencions entre els presumptes autors, quatre dels quals són menors

Redacció/ACNActualitzat

La policia local de Sitges ja ha identificat deu persones per les dues agressions homòfobes de Cap d'Any, que va deixar tres persones ferides. Quatre dels identificats són menors i la resta tenen entre 18 i 23 anys.

La policia local ha traslladat la investigació als Mossos d'Esquadra, que han assumit la causa a partir d'ara i han de decidir si fan alguna detenció.

Els fets van passar la matinada de l'1 de gener a l'exterior del bar musical Bukkake, quan un grup de menors va agredir a cops de puny dues parelles de nois proferint crits homòfobs. Els ferits van haver de ser atesos a l'Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes.
 

Denúncies d'organitzacions socials

L'associació Colors Sitges Link ho va denunciar dimecres passatEn un comunicat, l'entitat, que ha titllat les agressions de "brutal atac homòfob", ha expressat la seva repulsa pels fets i ha assenyalat que creen "un clima d'inseguretat" al municipi.

L'Observatori contra l'Homofòbia de Catalunya (OCH) també va expressar la "condemna absoluta" pels fets. També va demanar al síndic de greuges que obrís una actuació d'ofici per aclarir-los.

 

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Homofòbia
Anar al contingut