Barcelona

Identificats els autors de l'apunyalament mortal d'una noia al Port Olímpic

RedaccióActualitzat

La policia ha identificat els autors de l'apunyalament mortal en un local d'oci del Port Olímpic de Barcelona de dimarts passat. A la dona, de 26 anys, li havien robat el mòbil i els vigilants de seguretat d'un local l'hi havien recuperat, però posteriorment va rebre la punyalada mortal per part dels lladres. També va quedar ferit d'una ganivetada el vigilant de la discoteca.

 

Així ho mostra el vídeo de les càmeres de seguretat, que s'ha fet públic. A les imatges, enregistrades dins del local, s'hi veu com el vigilant registra la bossa d'un dels dos sospitosos i troba el telèfon mòbil que havien robat a la noia. El vigilant el torna a la propietària i insta els delinqüents a abandonar l'establiment, però aquests s'hi resisteixen.

Llavors, el vigilant n'agafa un pel braç i l'acompanya cap a la porta. En aquell moment, l'altre delinqüent agredeix amb la mà la noia i després el client que havia donat l'avís del robatori. El mòbil cau a terra i, després de recollir-lo, els implicats en la baralla surten del bar.

 

 

És a la porta on un dels dos agressors apunyala el vigilant de seguretat a l'abdomen i després clava diverses ganivetades a la noia al pit. En el vídeo es veu com l'empleat del bar es posa la mà a la ferida per tapar-la mentre la dona es refugia a l'interior. La noia va morir poc després a l'hospital.

 

 

Emotiva concentració al Vendrell

La víctima mortal, una dona de 26 anys, vivia al Vendrell, on aquest divendres s'ha fet un minut de silenci en memòria seva. Unes dues-centes persones s'han aplegat a la plaça Vella de la ciutat per reclamar justícia i expressar el condol als familiars de la noia apunyalada.

El germà de la víctima ha reivindicat que cal "elevar la consciència social" perquè "cada cop hi hagi menys gent que pugui prendre la vida a algú com la Sara". Assegura que fets com aquests "com a societat, no ens els podem permetre".

 

ARXIVAT A:
PolicialSeguretat
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut