Patinet circulant pels carrils centrals de la Diagonal

Identificat el conductor del patinet que circulava per la Diagonal a gran velocitat

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat la persona que conduïa un patinet elèctric pels carrils centrals de l'avinguda Diagonal, a uns 70 quilòmetres per hora, infringint l'ordenança de circulació de vehicles.

 

 

El cos armat de la capital catalana havia anunciat aquest dimecres que estava estudiant les imatges gravades per un taxista per identificar-la.

 

 

El jove que condueix el patinet comet almenys dues infraccions, perquè circula per un lloc on no pot fer-ho, i a una velocitat superior a la permesa: els patinets elèctrics han de circular pels carrils bici o les calçades de les zones 30, i fer-ho a 30 quilòmetres per hora com a màxim.

Per circular respectant les normes vigents, el patinet hauria d'haver passat pel carril bici de la Diagonal a una velocitat màxima de 30 km/h.

 

Notícia relacionada: Fins a 500 euros de multa per anar amb patinet elèctric per la vorera o la calçada

 

La imatge del patinet s'havia fet viral a les xarxes.

En el missatge fet públic aquest dijous, la Guàrdia Urbana explica també que "la investigació continua oberta" perquè ara miren d'identificar el taxista que va enregistrar les imatges.

Es dona la circumstància que el taxista també hauria infringit la llei, perquè circula a una velocitat superior a la permesa, entre 60 i 80 quilòmetres hora, i grava el patinet amb el mòbil mentre condueix.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut