La Guàrdia Urbana va demanar ajuda a la ciutadania per trobar el ciclista

Identificat el ciclista que hauria atropellat greument un nen a la Diagonal

El delicte que ara se li imputa és de "lesions per imprudència", tot i que el jove diu que ell no era aquell dia davant el Palau Reial

Actualitzat

La Guàrdia Urbana ha identificat el ciclista que va atropellar presumptament una persona adulta, que va resultar ferida lleu, i un nen, que va resultar ferit de gravetat a finals de març a l'avinguda Diagonal.

El jove passarà a disposició judicial aviat pel delicte de "lesions per imprudència", tot i que ell nega que fos el 30 de març davant del Palau Reial.

El nadó va quedar ingressat en un centre hospitalari per un traumatisme cranial i es va témer per la seva vida.

Tot i així, el nen s'ha recuperat bé de les lesions.

Segons la Guàrdia Urbana,"el reconeixement fotogràfic del ciclista per part de la mare del nadó i d'un segon testimoni no deixa cap dubte".

L'àvia havia baixat de l'autobús 33 i es disposava a deixar el nadó al cotxet. Va ser en aquell moment quan el ciclista va impactar contra ells.

Tant la dona com el petit van caure a terra. Segons sembla, el ciclista es va parar, però la mare va dir que ella ja se'n feia càrrec.

Després de produir-se el xoc, la mare va traslladar el fill a la clínica Dexeus, i van ser els facultatius els qui van alertar la policia municipal del que havia passat.

La Guàrdia Urbana va demanar ajuda a través de Twitter per trobar el ciclista.

El ciclista no va fer cas de la crida feta per les autoritats.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut