ICÍAR BOLLAÍN de rodatge a Barcelona

El dissabte passat, Icíar Bollaín era a Barcelona rodant les darreres seqüències del seu últim llargmetratge "CANCIÓN DE KATMANDÚ".

La pel·lícula està inspirada en la vida d'una mestra catalana que va anar a Katmandú a principis dels anys 90 i s'hi va quedar. "CANCIÓN DE KATMANDÚ" està interpretada per Verónica Echegui i uns quants actors no professionals nepalesos, entre d'altres. La història transcorre al voltant de dos anys, i narra els primers anys viscuts per la mestra catalana a Katmandú.

El film està produït por Luis de Val y Larry Levene a través de les seves productores Media Films i Es Docu respectivament, amb la col·laboració de TVE, Canal Plus i TV3.

Sinopsi:
Als anys 90, la Laia, una mestra catalana, es trasllada a una escola local de Katmandú com a mestra voluntària i es casa per conveniència per legalitzar la seva situació. Aviat descobrirà la pobresa en què viu la gent i el panorama educatiu desolador que envolta els nens. Corpresa per la situació, la Laia decideix embrancar-se en un ambiciós projecte pedagògic als barris de barraques de Katmandú. Però aviat s'adona que no ho pot fer tota sola. Però també es troba amb un preciós regal: enamorar-se de la persona amb qui s'havia casat. Dividida entre l'amor i la seva tasca d'educadora, ajudada per la seva amiga Sharmila, la Laia emprèn un nou projecte que l'allunyarà del seu marit: un viatge personal a la part més profunda de la societat nepalesa i al fons d'ella mateixa.


Fitxa tècnica:

Direcció i guió:
Icíar Bollaín
Intèrprets: Verónica Echegui
Producció: Luis De Val i Larry Levene
Producció delegada TVC: Rosa Bosch

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut