Iceta es fa la foto de la llista amb els fitxatges Espadaler, Ramos i Villarejo

El PSC ha fet la foto d'equip de la seva candidatura en un acte a la plaça d'Europa de Barcelona

RedaccióActualitzat

El PSC ha fet la foto de la llista que presentarà de cara al 21D. En un acte a la plaça d'Europa de Barcelona i en què s'han pogut veure els nous fitxatges: l'exlíder d'Unió Ramon Espadaler, l'exfiscal Carlos Jiménez Villarejo i el vicepresident de Societat Civil Catalana Álex Ramos, entre d'altres.

Miquel Iceta ha presentat una llista que pretén eixamplar l'espai electoral del PSC cap al centre, amb la presència de l'exconseller d'Unió Democràtica Ramon Espadaler, però també cap a l'esquerra, amb la figura de l'exfiscal i exeurodiputat de Podem Carlos Jiménez Villarejo, que tanca de manera simbòlica la llista del PSC per Barcelona en les pròximes eleccions.

També seran presents a la candidatura del PSC el vicepresident de Societat Civil Catalana, Álex Ramos (número 75), i Victòria Camps (84) i Marta Camps (80), de Federalistes d'Esquerres, o exdirigents com ara Anna Balletbò i l'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu. Àngel Ros tancarà la llista de la demarcació de Lleida i Josep Fèlix Ballesteros la de Tarragona.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DArticle 155
Anar al contingut