Barcelona

Iceta acusa Colom de voler "empastifar els altres"

Les paraules de Colom no han agradat als socialistes. El portaveu de la formació, Miquel Iceta, ha acusat Colom de voler desviar l'atenció d'ell i empastifar els altres. El portaveu socialista ha explicat que el convergent Oriol Pujol li ha trucat aquest matí per desmarcar-se de les declaracions de Colom, membre del seu partit. Iceta s'ha mostrat molt crític amb aquells que, en nom de Catalunya, fan malifetes.

Actualitzat
El Partit dels Socialistes de Catalunya considera que Àngel Colom, que, en una entrevista a "Els matins" de TV3, ha acusat indirectament aquesta formació de voler posar fi a la seva carrera política i de fer una campanya contra el catalanisme, el que ha de fer és "donar explicacions de per què va rebre els diners i qui li va recomanar que anés a Millet.

El portaveu Miquel Iceta ha afegit, també en declaracions a "Els matins", que "la gent que corca el catalanisme és la gent que fa malifetes, comet delictes i rep diners sense cap justificació. I faria bé Convergència i Unió de desmarcar-se d'aquestes pràctiques".

Sobre el fet que Colom hagi assegurat que va recórrer a Millet perquè en el seu moment se'l considerava va un mecenes, ha assegurat que "no sabia que el mecenatge també inclogués l'eixugament dels problemes d'un partit".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut